Kasar för trädgårdsavfall

Nu har vi äntligen fått tillstånd från polisen att anlägga en kase. Det blir dock INGET VALBORGSFIRANDE. Vi kan under tiden 24-28 april lägga vårt trädgårdsavfall på de vanliga platserna på södra resp norrnorra områdena. Kom ihåg att endast lägga ris, kvistar och omålat trä (ej tryckimpregnerat) på kasarna. Kasegruppen ansvarar för tändning, vakt och städning. Exakt datum för tändning beror på vädret, men sista dagen för att lägga avfall på kasarna är alltså den 28 april.

Toalettstädare sökes!

Vi saknar toalettstädare till flera veckor under sommaren. Vill du ställa upp och ta en städvecka, kontakta Kristina Stenson, kristina.stenson52@gmail.com Toalettstädning räknas som fullgjord arbetsplikt.

Gemensamma städdagar 2021

Denna säsong provar vi en ny rutin för de gemensamma städdagarna. Vi kommer att ha gemensam städning vid tre tillfällen: 8 maj, 19 juni och 25 september. Medlemmarna delas upp i tre städlag som kommer att städa vid varsitt tillfälle. Vilket lag du tillhör ser du här, och utförliga instruktioner om hur allt är tänkt att fungera finns här.