Årsmöte

Årsmöte

Den 24 mars 2018 har vi årsmöte. Vi håller till som vanligt i Tunaskolans matsal. Årsmötet börjar kl 13.00. Sedvanliga årsmötesförhandlingar.

Skriv en motion om du vill förändra någonting.

Välkomna

Styrelsen

Miljö- och odlarskola

MILJÖ OCH ODLARSKOLA

Nordöstra regionen av Koloniträdgårdsförbundet inbjuder vår förening att med 1 person/förening att deltaga i MILJÖ/ODLARSKOLA.

Kursen hålls i Studiefrämjandets lokaler i Uppsala , Portalgatan 2B

Det blir 10 kurstillfällen med början i februari.
Kurskostnad: 500:- som din förening betalar.

Kursledare är FOR rådgivare Annica Larsdotter.

Tanken är att Du som går kursen ska kunna fungera som miljö - och odlingsrådgivare i din förening och sprida kunskap om odling och miljö till medlemmarna.

TA chansen och gå denna inspirerande kurs. Kurslitteratur är boken JORD, Koloniträdgårdsförbundets informationsmaterial ”Lätt om Odling” samt övrigt aktuellt kursmaterial.

Vi är pionjärer i Uppsala därför har vi blivit sponsrade av Förbundet med 50% av kurskostnaden.

Anmälan: senast 1 februari 2018 till din föreningsstyrelse som skickar vidare till Nord Östra regionen, Anders Söderberg, Storgatan 9, 75331 Uppsala.
E-postadress: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Mer info kontakta Annica Larsdotter.
E-postadress: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Telefon 070-651 70 14

Hälsningar

Styrelsen 

God Jul

God Jul och Gott Nytt År

Styrelsen önskar er ALLA en riktigt God Jul och Gott Nytt År.

Vi avslutar verksamhetsåret med att renovera Föreningshuset invändigt. Målar och slipar golvet. Vi har som vanligt ett intensivt år bakom oss. Vi har fått många nya medlemmar som vi säger särskilt välkomna till. Vi har en stabil ekonomi och god ordning och reda i verksamheterna och ekonomin. 

Snart börjar vi åter se ljuset i mörkret och vi kan återvända till våra kära lotter.

Vi fortsätter med GRANNSAMVERKAN.  Vi kan hjälpas åt mycket bara att vi går på området och kollar runt omkring oss. Vi kommer även i år att gästas av poliserna som kommer att patrullera vid olika tillfällen vårt område.

Styrelsen

Grindar

Vinterlås

1 november sätter vi på vinterlåsen på grindarna. Då kan du endast komma in genom gånggrindarna med din GG nyckel. Även toaletterna är låsta, men du kan använda din GG nyckel även där. Kom ihåg och låsa efter dig vid toalettbesöket.

Så passar jag på att uppmana igen. Håll koll på vårt område för objudna gäster. Kolla runt stugorna. Ser du något som du inte tycker stämmer, kontaktar du ägaren eller någon i styrelsen.

GRANNSAMVERKAN

Styrelsen

Stöldrisken

Grannsamverkan

När nu kolonin officiellt stänger för vintersäsongen kommer oron över vad som skall hända med vårt område. Det är en omöjlighet att helt stänga ute eventuella tjuvar.

MEN vi kan iallafall hjälpas åt gå runt på vårt område. Gör stickprov gå in på tomterna kolla om ni ser något konstigt. Meddela husägaren eller styrelsen om vad ni har sett.

Jag kallar det för GRANNSAMVERKAN.

Ta hem stöldbegärligt gods. Ta hem sådant som går att äta och dricka.

Vi hoppas på samma goda stöd hos polisen som under förra vinter och vårsäsongen. Dom rastade sina hundar på kvällar och nätter samt gjorde ett antal besök på området.

Det är inte förbjudet att övernatta någon natt i stugan. Det är också ett bra sätt att hålla objudna gäster borta. Att det är ljust i stugan och att det finns en viss verksamhet skrämmer en del.

Vi hoppas på en lugn vinterperiod och att vi ses igen framåt vårkanten.

TACK för den här gångna säsongen!

Styrelsen

Wednesday the 21st. Koloniträdgårdsföreningen Tuna upa, Box 2069, 750 02 UPPSALA, plusgiro 27 11 35-6
Copyright 2012

©

Template © QualityJoomlaTemplates and Top Online Poker