Aktiviteter

Städdag 28 september

Lördagen den 28 september är det dags för höstens städdag. Alla med jämna lottnummer kallas denna gång. Även ni som har udda lottnummer men inte fullgjort er arbetsplikt i år är förstås välkomna att deltaga. Vi träffas vid föreningshuset kl 10.00 där gatuvärdarna fördelar dagens arbetsuppgifter. Medtag egna redskap och egen kaffemugg, fika och korv kommer att serveras efter avslutat arbete.

Senare på dagen anordnas skördefest, se separat inlägg!

Läs mer

Skördefest!

Lördagen den 28 september kl 16.00 anordnar vi ett knytkalas med skördetema i föreningshuset. Ta med dig något som du lagat med produkter från dina odlingar, så bjuder vi varandra på våra olika anrättningar. Var och en tar med egen dryck.

Anmälan senast 20 september till Irma Delborn på telefon 073-877 39 89
eller på anslagstavlan i föreningshuset.

VÄLKOMNA!

Läs mer

Rena toaletter!

Tack till alla duktiga toalettstädare! Tänk så bra det fungerar, mycket också tack vare att alla som använder utrymmena ser till att lämna dem i gott skick. Vi har tidigare beslutat att ta bort pappershanddukarna för att minska sopmängden och samtidigt underlätta för alla som städar. Tänk därför på att de små behållarna för sanitetsartiklar inte är avsedda för andra sopor.

Läs mer