Aktiviteter

Dans i föreningshuset på midsommarafton

Sista chansen?

I över 40 år har vi i kolonin dansat i föreningshuset på midsommarafton. Om denna tradition ska fortsätta måste alla danssugna midsommarfirande kolonister möta upp på midsommaraftonskvällen. Det blir ingen försäljning, så du tar med glas och valfri dryck.  Alla tar med sig glas och sopor hem igen efter dansens slut.

Ta med alla era gäster + ett glatt humör så tar vi en svängom med varandra mellan 22 – 01 den 22 juni.

Tuna entusiaster

 

Läs mer

Midsommarfirande

Traditionsenligt kommer vi att fira midsommarafton på Tunakolonin. Alla är hjärtligt välkomna, inte bara medlemmar. Det blir dans kring stången till levande musik, femkamp och lottförsäljning. Glass och fika kommer att finnas till försäljning, folkdansare underhåller! Godispåsar till barnen! Kan det bli bättre?

Firandet pågår mellan kl 13.00 och 15.00.

Alla som vill vara med och klä midsommarstången är välkomna den 21 juni kl 18.30, till planen framför föreningshuset.

Läs mer

Tusen Trädgårdar 1 juli

Vill du vara med och visa upp din trädgård i samband med evenemanget Tusen Trädgårdar? Läs mer här: TusenTradgardar

Din trädgård behöver inte vara i perfekt skick. Det är roligt att visa vårt fina koloniområde och våra lotter. Besökarna är glada över att få komma in i trädgårdarna och inte bara gå förbi ute på gatan. Ta chansen till en härlig dag tillsammans med gamla och nya trädgårdsvänner!

Läs mer

Friluftsgudstjänst på Tunakolonin

Välkomna till traditionsenlig friluftsgudstjänst på Tunakolonin den 15/7 och 12/8 kl. 13:00. Vi möts på altanen vid föreningshuset. Ta gärna med egen fikakorg.

Vänliga hälsningar Gamla Uppsala församling

Läs mer