Våren närmar sig

Gott Nytt År alla kolonister!

Vilken konstig vinter vi har haft hittills. Det är gröna knoppar på syrenerna, en hel del lökväxter blommar redan och talgoxen har sjungit sin vårlåt i flera veckor. ”Men än är det vinter kvar, säger mor…”
Så fortfarande gäller detta:

Bilgrindarna är låsta för säsongen, detta för att spara på våra vägar.

Åvattnet och dricksvattnet är avstängt. Kom ihåg att öppna kranarna till åvattnet för att minska risken för frostskador.

Toaletterna och duschen på norrnorra är låsta.

På södra området har toaletterna fått en uppfräschning. Handikapptoaletten och bastun är tillgängliga och kan låsas upp med grindnyckeln. Tänk dock på att vi inte har någon som städar toaletterna under vintersäsongen, så ta med eget toalettpapper och städa efter dig. Om detta inte sköts på ett bra sätt kan vi bli tvungna att låsa alla toaletter under vintern. Ta med egna soppåsar och ta med ditt avfall till en soptunna nära dig.

Under vintern är det bra om vi alla besöker våra stugor då och då. Ta vid dessa tillfällen gärna en titt hos dina grannar för att kontrollera att allt ser bra ut. Vi hoppas att vi skall slippa skadegörelse och objudna gäster när kolonin sover sin vintersömn.

Till sist en påminnelse om att meddela styrelsen när ni flyttar, byter mailadress eller telefonnummer!

2020-01-30