Vinterlås på bilgrindarna och vattenavstängning

Åvattnet stängs av lördagen den 17 oktober, färskvattnet stängs av måndagen den 19 oktober.

Vinterlåsen på bilgrindarna sätts på när vädret och vägarnas skick så kräver.

Häcken på Bellisvägen

Under oktober kommer den långa häcken utmed parkeringarna vid Bellisvägen att grävas bort. Orsaken är att ingen har ansvar för häcken så den blir ojämn och vildvuxen samt att det ger lite mer plats för parkeringarna om häcken tas bort.

Facebookgrupp för oss kolonister!

Här hittar du gruppen ”Tunakollan”. Gruppen är skapad för att vi alla skall kunna dela med oss av fina bilder, berätta om oss själva eller tipsa om olika aktiviteter. Man kan också lägga ut ”annonser” om man vill köpa eller sälja något. OBS: att styrelsen inte kan nås via denna grupp. Vill du komma i kontakt med styrelsen, maila då till styrelse@tunakolonin.se.

Styrelsens kanaler för information till medlemmarna är fortfarande denna hemsida samt nyhetsbreven. Om du vill lägga till en mailadress för nyhetsbrev kan du göra det här.

Kör sakta – rädda liv!

Tyvärr måste vi varje år påminna om att man ska köra sakta i vårt fina område. Det råder 10 km/tim på alla våra gator. Många håller en mycket högre hastighet, och det måste upphöra. Ett litet barn kan plötsligt dyka upp bakom en kurva som är skymd av en häck. Ingen av oss vill vara orsak till en tragisk olycka. Så SNÄLLA – tänk på hastigheten när du kör inom området. Och be också dina hantverkare att iaktta hastighetsbegränsningen. Om ingen bättring sker kanske vi blir tvungna att låsa bilgrindarna även dagtid.